Dětské cyklosedačky Origos

Technologie z Japonska

Na ulicích každého moderního města v Japonsku můžete vidět matky i otce jezdit na kole se svými dětmi v sedačkách. Tato firma působí v Japonsku již 80 let! Cyklosedačky jsou vytvořené podle vysoké japonské kvality a bezpečnostních standardů. V cyklosedačkách Urban Iki od OGK se snoubí spojení východu se západem. Holandský urban design se sloučil s japonskou technologií.

 

Dostupná cena a testování

Cyklosedačky Urban Iki získaly několik ocenění jako German design award winner 2019, Reddot award winner 2019, Gold award 2019, German innovation award winner 2019. Za velmi příznivou cenu získáte komplexní produkt nejvyšší kvality s všestranným využitím, který splňuje přísná kritéria bezpečnosti.

Cyklosedačka Urban Iki se vyznačuje pevnou nelámavou konstrukcí s 5 bodovým bezpečnostním systémem splňujícím nejdůležitější atributy k zajištění bezpečnosti. Je v souladu s evropskou normou “EN14344”, zároveň prošla přísným testováním nezávislého institutu TUV, který se stará o testování a schvalování produktů. 

 

Snadná instalace

S Urban Iki to netrvá déle než 5 minut práce, a můžete to udělat sami. Jedete ven bez vašich nejmenších? Ve vteřině dáte sedačku dolů. S extra montážním rámem nebo držákem, které pořídíte jako doplněk, velmi jednoduše vyměníte sedačku mezi vašimi jízdními koly. Opravdu stačí pouze jedno nacvaknutí a jedete.