Elektrokola Specialized: Turbo Levo, Creo a Kenevo

Turbo Levo

Levo je nejživější a nejovladatelnější vysokovýkonné e-MTB - vyřezává kruhy kolem všeho ostatního. Klíčem k živému projevu Leva je jeho speciální mullet design s využitím různých velikostí kol. Menší 27,5" kolo vzadu umožňuje krátkým řetězovým vzpěrám poskytnout hravější jízdu, zatímco 29" přední kolo přejede vše, co se mu postaví do cesty. Trailová geometrie poskytuje špičkové ovládání a schopnosti. Velkorysý kokpit Levo vás umístí doprostřed kola a vy budete mít optimální trakci a ovladatelnost v zatáčkách. Hlavová trubka a úhel jsou více položené, vidlice má zmenšený offset, aby celek byl stabilní v rozbitém terénu.

Levo nabízí šest různých nastavení díky kterým si můžeš nastavit kolo tak, aby odpovídalo tvému stylu a fungovalo nejlépe v terénu, který si zvolíš, ať už se jedná o stěrkové cesty, vyhlazené flow traily nebo pořádný trail. Vyber si mezi třemi pozicemi úhlu hlavy, od 63 do 65.5°. Středové složení jde posouvat nahoru nebo dolu o 7mm, a to díky flip-chipu umístěném v Horst linku.

 

 

Turbo Creo

Díky našemu prvnímu silničnímu elektrokolu Turbo Creo SL vymažeme z vaší vyjížďky veškerá stoupání. Zbude vám jen úsměv na rtech. Namíchali jsme koktejl s nízkou hmotností, výkonem, dojezdem a propojitelností, který ve vás probudí zvíře v sedle. Na silnici se modelu Creo nic nevyrovná. Tohle je budoucnost výkonostních silničních kol. Jsi to ty, jen rychlejší. Převzali jsme revoluční výkon Turbo Creo SL - bezkonkurenční lehkou váhu, výkon, dojezd a konektivitu - a vytvořili jsme Turbo Creo SL EVO. Připravte se vzít své nejlepší gravelové dny na rychlejší level.

Kdo tvrdí, že elektrické musí být těžké? Postavili jsme lehký a živý rám, dali mu citlivou geometrii, která je stabilní díky Future Shocku 2.0. Turbo Creo SL není jen nejlehčí kolo svého typu, jen vysloveně o kilogramy lehčí než konkurence.

 

 

 

Turbo Kenevo

Turbo Kenevo je bezesporu to nejschopnější elektrokolo pro drsné traily. 180 milimetrů jemného zdvihu postaveného na odolném rámu a komponentech. Kenevo vás vezme na nejdelší stoupání - není potřeba žádný shuttle ani náhradní plíce - a poskytne vám parádní zážitek cestou dolů. Toto kolo je bleskurychlé na těch nejdrsnějších stezkách. Dali jsme Turbo Kenevu lepší pohyb osy zadního kola směrem vzad, což zlepšuje jeho prostupnost terénem a nebrzdí celé kolo na velkých překážkách či kořenech. Znamená to větší setrvačnost, lepší ovládání a rychlost.

Z rámu jsme odstranili celý kilogram, přičemž jsme zvýšili tuhost a ovladatelnost. Konstrukce rámu Sidearm přímo spojuje všechny tři montážní body zadní části a tlumiče, minimalizuje ohýbání rámu a maximalizuje vaši kontrolu nad nejdrsnějším terénem. Turbo Kenevo má náš ultralehký a výkonný motor Specialized 2.1. Při maximálním výkonu asistence, je to jako mít čtyři stejné lidi pohánějící pedály - zesílení vašeho vstupu až o 410%.