Specialized EPIC 2021 - nejrychlejší XC kola na světě

S velkou radostí vám přinášíme nejnovější výsledky naší posedlosti rychlostí za poslední dekádu. Díváte se na nejrychlejší XC kola na světě. Nově navržené modely Specialized Epic vycházejí z odkazu historicky nejúspěšnějšího závodního XC kola v celé historii světových pohárů XC. Epicy poskytují bezkonkurenční kombinaci efektivity šlapání, nízké hmotnosti a ovladatelnosti.


 

Specialized EPIC

Od chvíle, kdy Ned Overend stanul na startovní čáře v sedle našeho úplně prvního celodpruženého XC kola, dovezly modely Epic na vrchol stupňů vítězů více závodníků než jakékoliv jiné celodpružené XC kolo. Nyní s chytřejším, odolnějším a citlivějším tlumičem Brain, tužším a lehčím rámem, zkracuje nová závodní raketa jménem Epic čas mezi startovní čárou a vítězstvím.
   
Kompletně přepracovaný tlumič Brain přináší Epicu pevnější platformu, citlivější chod v ostrém terénu a hladší přechod mezi jednotlivými režimy. Zároveň je to nás nejrobustnější tlumič v historii. Tak robustní, že jsme nejen prodloužili servisní intervaly pro vzduchovou komoru a repasi tlumiče, ale také každý nový majitel nového kola Epic získá dva roky servisu Brainu zdarma. Cílem je zajistit, aby každý prodaný Epic fungoval na úrovni světového poháru.
   

Specialized EPIC EVO

Překročení cílové čáry jako první není jediný způsob, jak uctívat rychlost. Pokud jde o drcení backcountry trailů a krocení nekonečných singletracků s nemilosrdnou efektivností, je Epic EVO - s jeho vrozenou rychlostí, naladěným odpružením, vyšším zdvihem a vyladěnou geometrií - tvůj skvělý parťák na rychlé jízdy.

Epic EVO posouvá XC geometrii ještě o krok dále - s úhlem hlavy 66,5 stupňů, který je spolu s dalšími hodnotami nastavitelný otočením chipu v uchycení tlumiče. Zajistí zcela vyvážené odpružení pro zážitky na celodenních singletrackových jízdách.


Nabídku Specialized EPIC EVO a Specialized EPIC si prohldněte zde.